woensdag 12 januari 2011

"Altered" wijnkistje

Zo een perfecte plek voor mijn inkt, moet ik er niets meer bij gaan kopen... Nu nog even de namen van de inkten uitprinten en klaar is kees. Leuk he

3 opmerkingen:

 1. Zo, wat heb jij alles netjes in dozen gedaan, als je bij mij zou kijken is het een rommeltje. Moet nodig wat dozen aanschaffen en wat meer planken aan de muur laten maken. Ik kon niet via jouw foto op mijn blog op de jouwe komen, maar heb het gedaan via een blog uit jouw lijst van bloggen bij je profiel.Dat is gelukt zoals je ziet. Veel scrapplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Alda,

  Dank je wel voor je berichtje op mijn blog.
  Idd ik heb mijn ink tools zelfgemaakt.... ik wilde er graag 1 voor elke kleur inkt, maar als je dat moet kopen ben je een godsvermogen kwijt.
  Ik gebruik voor de inkt kussentjes, Cut 'N Dry foam, wat ikzelf op maat knip. Ik plak er dan een stukje klittenband op, voor bevestinging aan mijn tool. ik heb hier een link waar je de foam kunt bestellen: http://www.scrapbookdepot.nl/catalog/advanced_search_result.php?keywords=cut+n+dry+foam&osCsid=cfb793713a42497938d79bb15890df60

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Dank je voor je berichtje op mijn oude én nieuwe blog ;-) Ben benieuwd naar je knutsels, je maakt al leuke dingen en zo te zien heb je al genoeg spulletjes om heerlijk mee in een artjournal te knoeien!

  BeantwoordenVerwijderen